napisao Anes Hrnjic -
VIJESTI Zanimljivosti

Ljubitelji mobilnih igara radujte se, Avatar Reckoning omogućava da istražite  svijet Pandore.

Archosaur Games, Tencent, Lightstorm Entertainment i Disney su se udružili da dovedu Avatar: Reckoning na iOS i Android uređaje ove 2022. Nadolazeći MMORPG je ekskluzivno mobilni naslov koji će igrače vratiti u svijet Pandore u novom i impresivnijem način.

Avatar: Reckoning ima intuitivne kontrole za mobilne uređaje zajedno sa vrhunskim grafičkim igračima u kojima mogu uživati ​​da bi dobili potpuno iskustvo otvorenog svijeta. Igrači mogu kreirati i prilagođavati svoje avatare i istraživati ​​Pandoru novim očima, tjerajući istovremeno zlonamjerne sile. Osim single player story moda, tu će biti i co-op misije i PvP načini kako bi stvari bile društvene.

Naravno, igra će biti smještena u svemir hita Jamesa Camerona, filma Avatar iz 2009. godine, i vjerovatno je veza sa nadolazećim nastavkom filma (koji će navodno izaći 16. decembra ove godine). Nakon toga će navodno biti još tri planirana nastavka. U igri, igrači će preuzeti ulogu članova određenih Na’vi klanova kako bi otjerali trupe RDA koje prijete njihovoj domovini.

Avatar: Reckoning će razviti Archosaur Games i objaviti Level Infinite, a izgrađen je na Unreal Engine-u 4 za stvaranje bujnog okruženja koje samo čeka da bude istraženo. Trenutno je sve malo tiho, a detalji tek treba da budu otkriveni, ali za sada možete otići na službenu web stranicu igre da pogledate okolo i nakratko osjetite okruženje.

Podijeli sa prijateljima:

Anes Hrnjić 28-29 godina ali ko ih broji. Od malena za sva vremena gejmer iz maglovitog grada (Maglaja). Interesovanja igre, knjige, esport, iii žena (nije me uopšte prislila da napišem ovo xD)

Nema Komentara

Ostavi komentar