napisao Adi Zeljković -
videoigre VIJESTI

Kreator i pisac Bioshock serijala je tokom Arcade Attack podcasta pričao o svojoj karijeri do nastanka Bishock-a i Bioshock Infinite-a, i takođe podijelio par detalja o novoj igri na kojoj radi njegov studio Ghost Story Games.

Lavin je rekao da očekuje da ljudi budu u isto vreme iznenađeni i ne iznenađeni (šta god to značilo), i da se raduje momentu kada ovu prilično zanimljivu igru bude pokazivao ljudima.

Studio ne želi da predstavi igru previše rano, jer vjeruju da gejmeri vole da znaju šta dobijaju u završnom proizvodu, a jedini način da se iskreno uradi takva prezentacija je što bliže lansiranju igre, rekao je Lavin. On sarađuje i sa Take-Two izdavačem na ovom projektu, a developeri iz Ghost Story Games studija su rekli za gejming medije da se mijenjao pravac razvoja i da su morali da kreću projekat iz početka.

Prema radnicima Lavin je takođe vrlo zaslužan za ovoliko dugačak razvoj jer ne umije da prenese svoju viziju i otuđuje one koji izazovu njegove ideje i ne ispunjavaju njegova očekivanja. Znamo i sa sigurnošću da Lavin neće raditi na novoj Bioshock igri, i da će kao i drugi igrači probati igru Cloud Chamber Studios-a kada bude izašla.

Mnogi gejmeri se slažu da zaraza koja je napala poslednjih godina developere (fejk marketing) krenula upravo od Bioshock Infinite E3 prezentacije. Igra je srećom bila i dalje jako dobra, ali nikada nećemo dobiti Bishock koji smo vidjeli na tom E3 traileru. Marketing u gejmingu je od tada postao još odvratniji, a da li će Lavin iskoristiti moderne trendove kada budu spremali novu igru za lansiranje?

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar