napisao Adi Zeljković -
PC VIJESTI

Najpopularniji i jedan od najdugovječnijih MMORPG igara na tržištu će dobiti svoju devetu ekspanziju.

Trenutna World of Warcraft ekspanzija Shadownlands je pri kraju i fanovi već raspravljaju o temi narednog proširenja. Neće biti potrebe još dugo nagađati jer je Blizzard najavio online prezentaciju za 19. april na kojoj će biti predstavljene nove ekspanzije za World of Warcraft i Heartstone te nova mobilna igra smještena u Warcraft svijet.

„Uzbuđeni smo što možemo da vam pokažemo na čemu smo radili i kuda će vaše avanture u Azerotu ići sljedeće“, rekao je generalni menadžer Warcrafta John Hight.

Post na Blizzardovom blog pod naslovom “Sačuvaj datum – budućnost Warcrafta”, dio je novog pristupa programera drugačijem ciklusu ažuriranja svojih igara.

Ono što je bitno napomenuti jeste da je Blizzard krenuo ubacivati nove modele za NPC-jeve i mobove u Azerothu. Možda nas očekuje novi rewamp Azerotha? Saznat ćemo 19. aprila.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar