napisao Luka Blažević -
PC Playstation VIJESTI

Jučer je Jeff Ross tvrdio kako je Days Gone prodao više od osam milijuna primjeraka igre. Izgleda da je svoje informacije gledao na krivoj stranici.

Ovo je rekao Ross: “Stranica gdje sam gledao svoje informacije, i gdje sam u detalje mogao sve vidjeti, pokazivala je da smo prodali oko pet milijuna kopija igre – tada smo objavili da smo prodali više od pet milijuna primjeraka – no stvarni podatci su prikazivali brojku od 5.8 milijuna. Koristio sam vanjsku stranicu – mislim da je sada ugašena – no oni su koristili trophy podatke koji su se otprilike izjednačavali sa našim internim podatcima tako da sam zaključio da smo na visokoj brojci.”

Također je naveo da kada je napuštao Sony nije dobio prave brojke. Također je rekao da dok je obnašao funkciju Creative Directora nikada nije imao uvid u prave brojke prodaje.

“Mislim da Gamestat još uvijek ima svoje podatke arhivirane,” nastavio je Ross. “Nakon što sam rekao da smo prešli osam milijuna, to je bila brojka koju sam otprilike izračunao. Možda smo tada bili na 7.7 milijuna a možda na 8.2 milijuna.” Također je danas tweetao kako stoji iza brojki koje je naveo ranije ovoga tjedna.

Podijeli sa prijateljima:

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Nema Komentara

Ostavi komentar