napisao Adi Zeljković -
videoigre VIJESTI Zanimljivosti

Objavljen je datum izlaska Dead Space remakea.

Naučno-fantastična horor igra će biti objavljena za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC 27. januara 2023. godine. Dakle, za nešto više od 7 mjeseci.

U izjavi, Phillippe Ducharme, stariji producent Dead Spacea, rekao je:

„Razvijanje ovog remakea bilo je veoma zabavno za nas u Motiveu, jer smo istinski obožavaoci franšize i želimo da se prema njoj odnosimo sa poštovanjem koje zaslužuje.

„Bilo je podjednako uzbudljivo videti reakcije igrača dok ih vodimo na ovo razvojno putovanje sa nama,“

Ducharme je takođe rekao da igra „stvara veliki napredak na našem putu da postignemo Alfu i srećni smo što možemo da objavimo da će igra biti lansirana u januaru sljedeće godine“.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar