napisao Anes Hrnjic -
PC VIJESTI Zanimljivosti

Neki kažu da je jedna od najboljih igara, drugi da je walking simulator, koji je vaš komentar, podijelite ga s nama…

Director’s cut verzija za Death Stranding stiže na PC, nakon što je objavljena na PS5 prije nekoliko mjeseci. Ovog proljeća će se lansirati istovremeno na Steamu i Epic Games Storeu, tako da nećete morati dugo čekati. Kojima Productions je tempirao ovu najavu kako bi se poklopio sa Intelom koji je pokazao svoju novu grafičku tehnologiju Xe Super Sampling (XeSS), tehnologiju mašinskog učenja koja tvrdi da povećava performanse i podiže vizuelnu vjernost, slično Nvidijoj DLSS tehnologiji.

Što se tiče sadržaja koji stiže u rediteljskoj verziji na PC-u, vjerovatno se poklapa s onim što su dobili vlasnici PS5. Izdavač 505 Games je podijelio da će režiserski rez na PC-u donijeti foto mod i podršku za ultraširoki monitor u igricama, iako standardna verzija igre već ima te karakteristike.

Vjerovatno ćemo uskoro saznati više o direktorskom smjeni, uključujući detalje o kakvom je putu nadogradnje za trenutne vlasnike (ako postoji) i cijenu za ljude koji prvi put uskaču.

Podijeli sa prijateljima:

Anes Hrnjić 28-29 godina ali ko ih broji. Od malena za sva vremena gejmer iz maglovitog grada (Maglaja). Interesovanja igre, knjige, esport, iii žena (nije me uopšte prislila da napišem ovo xD)

Nema Komentara

Ostavi komentar