napisao Adi Zeljković -
PC VIJESTI

Death Stranding Director’s Cut će biti objavljen za PC 30. marta, objavio je izdavač 505 Games.

Nadograđena verzija ekskluzivne PlayStation konzole Kojima Productions biće dostupna i na Steam-u i u Epic Games Store-u za 40 dolara.

Kao i sa PS5 verzijom Director’s Cuta, vlasnici originalnog Death Strandinga na PC-u će moći da nadograde na novu verziju za 10 dolara kupovinom preko shopa u igrici.

PC verzija Death Stranding Director’s Cut će uključiti Intelovu novu XeSS grafičku tehnologiju za viši frejmrejt, plus podršku za ultraširoke monitore i novi režim fotografije, saopštio je 505 u četvrtak.

Director’s Cut je debitovao na PlayStation 5 u septembru 2021. godine, sa poboljšanim vizuelnim prikazima, novim misijama i nekoliko dodatnih funkcija koje nisu dostupne u originalnoj PS4 verziji Death Strandinga.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar