napisao Adi Zeljković -
PC VIJESTI

Techland je prije nekoliko dana objavio Dying Light 2 na PC-u i iako igra izgleda odlično sa Ray-Tracing tehnologijom, postalo je očigledno da je degradirana u odnosu na svoju originalnu viziju.

YouTuber Nick930 je podijelio video u kome upoređuje E3 2018 i 2019 verzije igre sa maloprodajnom PC verzijom. Za ovaj video, Nick930 je koristio sve efekte koji su prisutni na računaru, uključujući i ray-tracing.

Sada, kao što ćete vidjeti, grad Dying Light 2 je pretrpeo veliki udarac. U maloprodajnoj verziji, grad je manje gust i ima jednostavnije zgrade. Štaviše, osvjetljenje je također bilo bolje u ranim verzijama sa E3 sajma. I ne samo to, igra sada ima „zasićeniji“ i manje realističan izgled.

Ono što je ovdje zanimljivo je da finalna verzija igre sadrži baš misiju koju je Techland prikazao još na E3 2019. Upoređivanjem ove misije, lako možemo primijetiti rezove koje je Techland napravio tokom proizvodnje igre. I da, lako ćete primijetiti umanjene vizuelne karakteristike finalne verzije.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Jedan Komentar

 by XMC Blogi in 12/05/2022

I have been reading the posts, and I definitely concur with what Tom said.

Ostavi komentar