napisao Adi Zeljković -
Besplatne igre VIJESTI

Svi fanovi Apex Legends-a sada imaju priliku da zaigraju igru i u prenosivom formatu.

Kao i original, mobilna verzija igre je potpuno besplatna, ali dolazi sa novim ekskluzivnim mapama i legendama. Respawn i EA su već predstavili prvog ekskluzivnog karaktera, Fade. 

Fade dolazi i sa prvom sezonom, Prime Time i propratnom battle pass pretplatom. Svi igrači koji su se registrovali prije zvaničnog izlaska igre će dobiti i specijalne sprejeve, skinove za oružja i bannere.

Pored standardnog battle royale moda, igrači mogu da se oprobaju i u 3-vs-3 Arena modu, kao i režimu igre koji je ekskluzivan za mobilnu verziju –  Team Deathmatch. Kako je igra pravljena isključivo za mobilne uređaje, neće podržavati cross-play sa drugim platformama.

Apex Legends Mobile je izašao 17. maja, a na Google Play prodavnici već ima preko 10 miliona preuzimanja.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar