napisao Adi Zeljković -
videoigre VIJESTI

Fanovi su ponovo ljuti a Konamiju je ponovo žao!

Iz Konamija su poručili kako je završila prva sezona za eFooball 2022 i sada kreću pripreme za drugu sezonu. Igra će biti ažurirana na verziju 1.1.0 te će dobiti dvije nove stvari: Beginner postavku težine za igranje, te mogućnost igranja utakmica od 10 minuta. Sve do sada utakmice su se mogle igrati jedino u trajanju od pet minuta.

Pripreme za drugu sezonu eFootballa 2022 znači da će online mod igre neko vrijeme biti nedostupan. Iz Konamija su najavili da se eFootball 2022 neće moći igrati u online multiplayeru od 30. 5. do 2. 6., te im je žao za sve neugodnosti koje će prouzročiti održavanje servera od tri dana. I sami kažu da je to dug period nedostupnosti.

Vrijedi napomenuti da će se sama igra i dalje moći igrati u tom periodu, ali ne protiv drugih igrača nego protiv računalnog protivnika.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar