napisao Adi Zeljković -
PC VIJESTI

Focus Home Interactive je najavio da će Evil West studija Flying Wild Hog biti objavljen za PC 20. septembra. Kako bi proslavio ovu najavu, izdavač je objavio i novi trailer.

Evil West obećava da će imati visceralni i eksplozivni borbeni sistem koji će omogućiti igračima da oslobode pakao svojim vatrenim oružjem, munjevitim rukavicama i napravama. Igrači će moći da ubijaju krvoločne monstruoznosti sa stilom kao usamljeni lovac ili u co-opu.

Pored toga, igrači će istraživati i boriti se u kampanji vođenoj naracijom dok nadograđuju svoje oružje i alate za lov. Igra će vam takođe omogućiti da otključate nove pogodnosti da biste razvili svoje majstorstvo u ubijanju čudovišta, kreirajući sopstveni stil igre da biste pobedili natprirodne horde.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar