napisao Nenad Divljakovic -
videoigre VIJESTI

NFT-ovi su aktuelna tema u zadnje vreme i oni su izazvali negodovanje kod mnogih igrača.


Ako ste strepeli oko tog da li će vaš Final Fantasy imati NFT-ove, bez brige, jer ih neće imati. Direktor igre Naoki “Yoshi P” Yoshida je potrvdio to i sada je zvanično. Predsednik Square Enixa Yosuke Matsuda je još pre izazvao negativne reakcije kada je rekao da je izdavač „imao oko da potencijalno izdaje sopstvene tokene u budućnosti“.


„Na osnovu toga kako je FF14 dizajniran, u ovom trenutku nemamo nameru da inkorporiramo bilo kakvu vrstu NFT elementa u igru, tako da ako je neko zabrinut ili zabrinut o tome mogu jasno da kažem u ovom trenutku da nemamo nameru da to inkorporiramo u igru.” A ako to ne ispadne dovoljno definitivno zahvaljujući „u ovom trenutku“, Yoshida je pojasnio: „Nećemo uključivati NFT u [Final Fantasy] 14.“


Ako niste član ekipe koja uživa uz ovaj MMO, možda biste mogli postati jer će FF14 biti ponovo besplatan od 22. februara. Besplatne probne registracije su ranije bile suspendovane zbog nestabilnosti servera nakon lansiranja ekspanzije Endwalker.


Najbolja vest od svega je što je predstavljenjo grafičko ažuriranje 7.0. Šta tačno dobijamo njime? Kosa, koža i oprema kod likova će biti u većoj rezoluciji, ali njihov izgleda će ostati identičan. Svet i tamnice će isto tako dobiti teksture veće rezolucije. Još uvek to nije došlo, ali evo par slika koje smo dobili:

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar