napisao Adi Zeljković -
PC Playstation VIJESTI

Danas se obilježava 25 godina Final Fantasyja 7, tako da je odlično vrijeme za otkrivanje 2. dijela remakea, zar ne?

Nakon PC porta i Intermission DLC-a iz 2021. godine, programeri su potvrdili da je namjera otkriti sljedeći dio remakea 7 ove godine. Prema izvještaju VGC-a, direktor Final Fantasy 7, Yoshinori Kitase, potvrdio je da će proslava 25. godišnjice ove godine uključivati ​​otkrivanje sljedećeg dijela remakea.

“Naporno radimo na Final Fantasy 7: Ever Crisis, pa vas molimo da se veselite tome. Osim toga, što se tiče dugo očekivanog Final Fantasy 7 Remakea [2. dio]… biće još mnogo informacija… ove godine ako možemo., kaže Kitase”.

Nema puno informacija o tome koji će se događaji odigrati u ovom drugom dijelu. Ako ste igrali Remake, znat ćete da sve postaje malo maglovito pred kraj u smislu odstupanja od putanje originalne igre.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar