napisao Adi Zeljković -
PC VIJESTI

Prve vlasnike Steam Deacka će pored uređaja obradovati i posjeta Gabea Newella, lično!

Prvi val Steam Deck uređaja krenuo je prema korisnicima još prošlog petka. Većina korisnika svoj će Steam Deck dobiti poštom, ali kako javljaju korisnici na Redditu, nekima je poštar/dostavljač bio sam Gabe Newell, predsjednik i osnivač kompanije Valve.

Nije neviđena praksa da predsjednici firmi osobno uručuju uređaje prvim kupcima. Svojedobno je Bill Gates uručio prvi prodani primjerak Xboxa, a i bivši Nintendov predsjednik američkog ogranka Reggie Fils-Aime također je fanovima uručivao konzole. No, to se uvijek događalo na prodajnim mjestima, nisu face gaming svijeta dolazile pred kuće samih kupaca.

Da stvari budu još čudnije u cijeloj priči, jedan je korisnik naveo da je Lord GabeN uručio nekoliko Steam Deckova i njegovim prijateljima koji su se nalazili u kući, a oni prethodno nisu ni naručili uređaj. Svaki Steam Deck na zaštitnoj kutiji imao je i Newellov potpis.

Gabea su na misiji uručivanja Steam Deckova pratile kamere, tako da bismo snimke tog procesa mogli vidjeti u bližoj budućnosti, ako nisu namijenjeni isključivo zaposlenicima Valvea koji su radili na Steam Decku.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar