napisao Nenad Divljakovic -
VIJESTI Zanimljivosti

Zar ne bi bilo kul da u svojoj kolekciji starih i nepotrebnih stvari imate nešto poput Game Awards trofeja? To je mislio i youtuber PrestigeIsKey koji je ostao iznenađen kada je posetio eBay.


PrestigeIsKey je youtuber, a ujedno i strimer koji je fan Game Awards i koji svake godine prati ceremoniju dodele te nagrade. Jednog dana je pomislio kako bi bilo super da poseduje repliku tog trofeja koji se deli. Nakon toga je pogledao par sajtova kako bi našao dobru repliku i ostao je zapanjen kada je na eBayu našao original koji se prodaje za 500 dolara.


Što se tiče ostalih oglasa, oni su uglavnom prodavali delove za automobile ili ključeve što je učinilo da ovaj strimer postane sumnjičav. Rekli su da je nagrada “došla iz jednog od naših izvora za likvidaciju, osim što nemamo nikakve druge informacije o poreklu ovog predmeta.”


Zbog toga što je bio sumnjičav, odlučio je da se cenka i uspeo je da cenu spusti na 375 dolara plus isporuka. Kada mu je nagrada stigla, shvatio je da se radi o pravoj koja je trebala da ide igri Celeste za najbolju nezavisnu igru za 2018. godine.


On je odmah stupio u kontakt sa developerima i pitao je da li je trofej izgubljen ili podeljen. Tada je saznao da ga oni nisu nikada dobili jer je izgubljen tokom pošiljke. Sada, 4 godine kasnije će napokon biti kod pravih vlasnika, a PrestigeIsKey može biti srećan jer će dobiti nekoliko potpisanih primeraka Celestea. Ipak će imati nešto za policu.

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar