napisao Adi Zeljković -
videoigre VIJESTI

TeaserPlay je podijelio video koji prikazuje kako bi remake Grand Theft Auto San Andreas mogao da izgleda u Unreal Engine 5.

Ovaj video vam može dati predstavu o tome šta bi Rockstar mogao da postigne sa potpunim remakeom ove klasične GTA igre.

TeaserPlay tvrdi da je ponovo kreirao Grove Street u Unreal Engine-u 5. Pored toga, koristili su 3D model CJ-a koji je napravio Hossein Diba.

Krajnji rezultat je zaista nevjerovatan, i zaista morate da pogledate ovaj video. Ovaj remake obožavatelja izgleda jednako dobro kao i većina modernih igara. Naravno, video je tek mali dio igre. Ipak, može vam dati uvid u to kako bi mogao da izgleda pravi remake GTA San Andreasa. Također, i iz nekog čudnog razloga, remake podsjeća na Battlefield Hardline.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar