Hogwarts Legacy
napisao Nenad Divljakovic -
videoigre VIJESTI

Malo pre je održan još jedan State of Play i Hogwarts legacy je bio u glavnom fokusu.

Sony Interactive Entertainment, Warner Bros. Games i Avalanche Software su službeno najavili još pre par dana da će održati novi State Of Play i da će u glavnom fokusu biti nova RPG igra zvana Hogwarts Legacy. Prezentacija je trajala 20 minuta, a oko 14 minuta gameplaya smo dobili. Prvenstveno je planirano da bude izbačena 2021. godine, ali sada smo saznali kako bi trebali da izađe za praznike 2022. ako ne bude odgođena.

Hogwarts Legacy je akcioni RPG otvorenog sveta koji se nalazi u svetu prvi put predstavljenom u knjigama o Hariju Poteru. Radnja se odvija krajem 1800-ih, a igrači preuzimaju ulogu novog učenika u školi veštica i čarobnjaštva Hogwarts. Celu prezentaciju možete pogledati ispod. Što se tiče mog mišljenja, nisam oduševljen igrom.

Osvetljenje je u nekim trenucima trenucima bilo dobro, a u nekim je bilo kao sa PS3 ere. Animacije su u nekim trenucima bile dobre, u nekim ne, ali u suštini su prosečne kao što i sama igra deluje. Neće biti ni co-opa ni multiplayera što je možda i bolje. Sada sam više zainteresovan za projekat, ali nisam oduševljen.

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar