napisao Nenad Divljakovic -
VIJESTI Zanimljivosti

Poluprofesionalni Call of Duty: Vanguard igrač Kenji je uhvaćen kako koristi hakove uživo na strimu i to zahvaljujući samom sebi.


Kenji je uhvaćen u hakovanju zahvaljujući svojoj sopstvenoj kameri. Otkriven je dok se takmičio na nezvaničnom plaćenom turniru. Nakon što je njegova igra postala sumnjiva, on je hteo da dokaže legitimnost svog igranja tako što je uperio kameru u svoj monitor i tako emitovao prenos tokom meča.


Njegovi protivnici ImSasukee i iLuhvly su se žalili domaćinu Checkmate Gamingu. Dok su pregledavali Kenjijev strim, primetili su nešto jako čudno. Kao što možete videti dole na objavi na Twitteru, u jednom trenutku se na monitoru jasno vidi da je koristio wallhack (to je cheat koji vam omogućava da vidite protivnike kroz zid).


Nakon što je uhvaćen, on je obrisao strim kao i ceo kanal, ali su klipovi iz strima sačuvani. Posle svega, njemu je zabranjeno igranje tih turnira od kojih je zaradio preko 4000 dolara od kraja 2020. godine. Hakovanje je i dalje veliki problem sa kojim se Call of Duty igre suočavaju. Novi anti-cheat koji je nedavno implementiran ne daje toliko dobre rezultate.

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar