napisao Luka Blažević -
TEHNOLOGIJA Zanimljivosti

Puno manje boli za tebe, mladi Atreides.

Davno u prošlosti, točnije oko marta 2020. godine svijet gaminga je bio uzbuđen oko nove kreacije koja je spojila liniju genijalnosti sa linijom, pa ajmo reći nečeg drugog… Japanska kompanija Bauhutte napravila je gaming krevet koji bi vam dao mogućnost da se neprimjetno prebacujete iz svijeta video igara u svijet spavanja i obrnuto. Ovo je jedna od kreacija koje bi jako želio posjedovati, no znam da neće dobro završiti.

Bauhutte-ova sljedeća inovacija je malo drugačija. Njihov Hand Massager je kreiran da stoji na gamerskom stolu i omogućuje gamerima upravo ono što mu stoji u imenu.

Unutar kutije stoji 15 zračnih jastuka koji se mogu podešavati po jačini i po specifičnim mjestima gdje želite da vam masira dlan. Postoje različiti pritisci, kao i različiti načini rada, bilo za cijelu ruku ili za posebni prst. Također je ugrađen i grijač tako da ugrijete svoje hladne prstiće i nastavite sa igrom.

U ovome trenutku Hand Massager je dostupan isključivo na stranici kompanije i cijena mu je $150 dolara. Cijena možda zvuči malo nevjerojatno, no kada se sjetite da postoje osobe koje koriste računalo i po 10-11 sati dnevno, aparat postane vrlo koristan.

Podijeli sa prijateljima:

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Nema Komentara

Ostavi komentar