napisao Adi Zeljković -
videoigre VIJESTI

Novi projekat Dontnod Entertainmenta za koji smo trebali imati najavu tokom Summer Game Festa će ipak biti predstavljen danas.

Dontnod Entertainment je sinoć putem svog Twitter profila najavio da će danas predstaviti novio projekat. Ovaj franncuski studio je poznat po igrama Life is Strange, Remember me, Vampyr, Tell me Why i Twin Mirror a od februara mjeseca znamo da rade na čak šest novih projekata koji su u planu da se objave do 2025. godinne.

Prema glasinama, jedan od tih projekata je akcijski RPG ali nije poznato da li se radi o nastavku neke od njihovih dosadašnjih franšiza. Sigurno je da jedan od tih šest projekata ima veze sa Life if Strange franšizom.

Kako god, danas ćemo vidjeti informacije o jednom od tih novih projekata na kojem radi Dontnod Entertainment.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar