GTA VI
napisao Luka Blažević -
videoigre VIJESTI Zanimljivosti

Tim koji pravi GTA VI je upravo završio sa velikom prekretnicom i stvari se kreću jako velikom brzinom, poručuju leaker-i.

Ponekad izgleda kao da je Rockstaru već dojadilo konstantno spominjanje GTA VI na svim GTA V videima, do te mjere da su odlučili staviti mute na sve komentare koji spominju GTA VI. To realno ne zvuči kao kompanija koja želi da se podiže hype na svojem najnovijem projektu. Više zvuči kao nervozni roditelj koji će viknuti na svoje dijete da ga prestane ispitivati kada će stići na odredište.

Svejedno, izgleda da kompanija jednostavno ne može začepiti curenje informacija i tako dobivamo novu informaciju da su developeri spremni punom parom nastaviti pravljenje novog nastavka u serijalu. “Važan korak u developmentu GTA VI je upravo napravljen. Stvari bi se trebale dobrano ubrzati,” rekao je Chris Klippel u svojem Tweetu. “Mislim da će (prava) najava igre stići do kraja godine. U svkaom slučaju, ne vidim kako bi igra mogla izaći prije kraja 2024. godine!”

Nadalje, Klippelove tvrdnje o vremenu izlaska igre podudaraju se sa analizama stručnjaka koje su razvili pomoću financijskih dokumenata Rockstar Games-a. “Postoji samo par naslova koji mogu…uvjeriti menadžment sa sigurnošću da stvari teku pravim smjerom; vjerujemo da ćemo vidjeti barem jedan Rockstar naslov prije fiskalne godine 2024,” rekli su iz investicijske firme Jefferies u januaru.

Naravno, moramo uzeti ovaj leak sa određenom dozom skepticizma – veliki korak nije specificiran uopće – sve dok ne dobijemo konkretne informacije od developera ili publishera. Ukoliko je Klippel pogodio sridu onda moramo čekati još samo devet mjeseci….

Podijeli sa prijateljima:

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Nema Komentara

Ostavi komentar