napisao Nenad Divljakovic -
videoigre VIJESTI

Lost Ark je jedna jako zanimljiva igra, kako konceptom tako i što je prvo lansirana za istočno tržište. Samim tim su developeri trebali da odluče kada će na zapadnu verziju dodati ostali endgame sadržaj. Odlučili su.


Kako se navodi, ovog meseca će se pojaviti legion raidovi. To je opisano kao „teške timske aktivnosti koje zahtevaju timski rad da bi se razumela i izvršila strategija neophodna za suprotstavljanje jedinstvenim karakteristikama, sposobnostima i mehanikom svakog komandanta legije“.


Prvi raid koji će se pojaviti jeste Valtan raid. Valtan će sadržati novi nivo retkosti. Materijali osvojeni kroz raid se mogu pretvoriti u relic gear. Ovaj legion raid je za 8 igrača i za normalnu težinu igrači će morati da budu barem level 1415, a za tešku 1445. Pored toga će imati 2 gatea i uvešće neke nove mehanike.


Smilegate ima još planova za ovaj mesec. Dolazi nova klasa zvana Destroyer. Lost Ark je verovatno i jedini MMO u kom igrači traže više kozmetike tako da je Smilegate odlučio dodati više skinova i to modernih. Pored toga će doći i nove guild aktivnosti i Deskaluda Guardian raid.


Majsko ažuriranje će uključiti još dosta sadržaja poput dosta novih questova i drugog open world sadržaja. Ako vas zanima detaljno šta dolazi u Lost Ark i kakvi su planovi developeri, najbolje je da pogledati zvanični sajt.

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar