napisao Nenad Divljakovic -
PC VIJESTI Xbox

Xbox Game Pass je za sad najbolja dostupna pretplata. Nudi ogromnu biblioteku igara za malo novca, ali dovođenje tih igara na Game Pass košta Microsoft dosta, a sad smo saznali koliko ih je koštalo da dovedu Guardians of The Galaxy.


Broj igara u biblioteci se povećava kao i broj korisnika Xbox Game Passa. Brojke kažu da ova usluga ima 25 miliona aktivnih korisnika što je i više nego impresivno. Pokušavaju povećati tu brojku dovođenjem novih igara poput Guardians of The Galaxy.


Ako želite da pristupite ovom moru igara, moraćete da izdvojite 10 dolara na mesečnom nivou što nije puno čak iako ste na Balkanu. Samo osnovna varianta Game Passa nudi pristup preko 100 igara gde se nalazi i Destiny 2, Horza Forizon serijal, Halo serijal i mnogi drugi. Normalan čovek bi se zapitao koliko Microsoft izdvaja novca za sve ovo. Saznali smo to preko tvita Davida Gibsona koji je poznat po insajderskim informacijama koje su uglavnom tačne.


Tvit se nalazi ispod, ali on je tu rekao kako je Microsoft potrošio između 5 i 10 miliona dolara što i nije tako puno za novu igru. Još je pohvalio ekonomsku strategiju Xboxa rekavši da većina izdavača neće dati ove podatke jer je broj veći od profitne marže. Neki veruju da su brojke lažne, neki veruju da nisu, a na vama je u šta ćete verovati.

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar