napisao Adi Zeljković -
VIJESTI Xbox Zanimljivosti

Micorosft će tokom Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 predstaviti dosta novih projekata i pokušati nas ovjeriti da iza svih onih moćnih akvizicija stoje veliki hitovi.

U nedjelju 12. juna će se održati ovogodišnji Xbox Show i definitivno nas očekuje spektakularna prezentacija krcata najavama i iznenađenjima. Koliko je Microsoft ozbiljan ove godine i koliko zapravo ima da pokaže dokazuje najava dodatnog showcasea dva dana poslije.

Tako je, 14. juna će biti održan Xbox Games SHowcase Extended event. Event će trajati 90 minuta i vidjet ćemo nove trailere i dobiti konrektnije i detaljnije uvide u nadolazeće naslove.

Kao što je uvijek i slučaj, naša redakcija će vas informisati o svim dešavanjima sa ovih evenata.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar