napisao Nenad Divljakovic -
videoigre VIJESTI

Iako Escape From Tarkov nije dovršena igra, developeri istog su najavili novu FPS igru.


Escape From Tarkov još uvek nije izašao u 1.0 verziji, ali je privukao poprilično solidan broj igrača zbog svog realističnog koncepta. Igra još nije završena, ali je Battlestate Games ipak najavio novu igru na kojoj će raditi paralelno. Radi se Escape from Tarkov Arena.


Samim tim što su ljudi zavoleli koncept Takova, developeri će da provere da li će to da radi sa malo izmenjenom formulom. Escape from Tarkov Arena će, kao i po imenu, sadržati borbe u arenama, ali sa mehanikama Escape From Tarkova. Uključivaće i PvP i PvE režim kao i sistem napredovanja i otključavanja oružja i opreme.


Escape From Tarkov Arena je u suštini zasebna igra koju možete kupiti kao i svaku drugu zasebnu igru, ali za sve vlasnike Esacpe From Tarkova će ona biti kao besplatni DLC. Takođe, ako ste pre toga igrali EFT moći ćete glavnog lika da prebacite u arenu. Arena neće biti free to play igra, ali barem nećete morati da kupite i nju i EFT – jedno je dovoljno.


Ne znamo koja će biti cena, niti kada će se pojaviti, ali znamo da će zatvoreno beta testiranje biti ove jeseni i to samo za PC igrače.

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar