abandoned
napisao Nenad Divljakovic -
videoigre VIJESTI

Kako prenose mnogi izvori, rad na Abandoned igri ušao je u jako problematičnu fazu i navodno je zaustavljen!


Abandoned je igra koja je, kada je bila najavljena kroz teaser prošle godine, izazvala čitavu pometnju među fanovima. Mnogi su mislili da se kroz nju oživljava Sillent Hills serijal i stvarale su razne teorije koje su mesecima kružile internetom. Čak smo i mi napisali jedan tekst gde smo se bavili time.


Obećanja demo verzija koja je trebala biti prikazana u martu je propala, a Blue Box Studios je obrisao skoro sve svoje tvitove u vezi igre tako da su fanovi pomislili kako je igra otkazana. Blue Box je više puta demantovao tvrdnje i nastavio sa pričama kako igra nije otkazana.


Više izvora je reklo za Gamespot kako je Abandoned u velikom problemu. Kako se navodi, kreativni put se više puta menjao, pa se tako prvobitno igra trebala odvijatu u šumi gde je poenta da pobegnemo od kulta, a nakon toga se okrenula na priču o vampirima.


Drugi ljudi koji su članovi privatne grupe su opisali Hasana Kahramana kao dvoličnu osobu koja prečesto menja raspoloženje i koja se često svađa sa drugima. Abandoned se sada navodno vratio na onaj stari i početni koncept sa kultom i šumom.


Kako je Gamespot rekao, dokaza da se uopšte radi na igri nema, ali ostaje nada da ćemo je jednom zapravo zaigrati.

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar