napisao Nenad Divljakovic -
videoigre VIJESTI

Već smo dobili PC portove za prve dve No More Heroes igre, a sada saznajemo kako ove jeseni dobijamo i treću koja će se pojaviti i na konzolama nove i stare generacije.


No More Heroes je akciono avanturistički hack and slash serijal koja dolazi od Goichi Suda poznatog i kao Suda51. Serijal je dobio ime po britanskom albumu od The Stranglersa. Prva No More Heroes igra se pojavila 2007. godine, druga se pojavila 2010., a treća 2021. i sada ćemo sve tri moći da igramo na PC-u.


Sam serijal je poznat po svom apsurdnom humoru. No More Heroes igre kombinuju brzu akciju sa istraživanjem malog, ali lepog otvorenog sveta. Tu postoje i razne mini igre koje se mogu igrati unutar glavne igre. No More Heroes 3 je izašao kao ekskluziva za Nintendo Switch, ali izgleda da su se developeri rvali sa hardverskim ograničenjima te konzole.


Zbog tih ograničenja znamo da će port na druge platforme imati poboljšane vizuale. Precizan datum lansiranja porta nije poznat. Sve što znamo je da će to biti ova jesen i da će uskoro krenuti prednarudžbe sa cenom od 60 dolara.

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar