Sea of Thieves
napisao Adi Zeljković -
PC VIJESTI Xbox

The Shrouded Deep je prizvao duha!

Sa novim sistemom ažuriranja, igrači Sea of Thievesa mogu iskusiti ograničene vremenske avanture u ovom svijetu. Ova malena ažuriranja nude dijelove narativnog sadržaja koje igrači mogu istražiti – poput misteriozne magle koja je obuhvatila Golden Sands Outpost ili spašavanje stanovnika iz kamenih utvrda podignutih iz mora.

Kada jedna avantura ode, druga dolazi da zauzme njeno mjesto u svijetu. U sljedećoj avanturi igrači će prizvati legendarnog megalodona u potrazi za moćnim artefaktom.

Rare je objavio kratki teaser za Shrouded Deep, u kojem dugogodišnji lik i zvijezda prve ekspanzije igre Merrick zloslutno mrmlja o artefaktima, svjetovima između i albino omotanoj ajkuli duha. Merrick je prekinut kada se Belle, naša duhovna saveznica iz prethodnih Avantura, pojavi na nedavno obnovljenom brodu: Killer Whale. Dugogodišnji igrači Sea of ​​Thieves znat će “Killer Whale” kao olupinu broda kojim je Merrick jednom plovio i koji služi kao istaknuta podvodna znamenitost.

Avantura će biti dostupna od 21. aprila do 12. maja. Ove avanture su vremenski ograničene i traju uz game pass.

Avanture su uglavnom narativne, što znači da igrač može pratiti sveobuhvatnu priču dok igra. Do sada smo viđali španske duhove i spektralne prijatelje pirate, tako da je intrigantno razmišljati o tome šta bi moglo biti sljedeće.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar