napisao Adi Zeljković -
Playstation VIJESTI

Ažuriranje firmvera verzije 21.02-04.51.00 je dostupna od jučer (8. marta) za najnoviju generaciju PlayStation konzole, i velik je 900MB.

Novo ažuriranje možete preuzeti preko sistemskih postavki na vašoj konzoli – ali šta tačno dobijate za skoro 1 GB prostora?

U opisu update stoji da ovo ažuriranje poboljšava performanse istema. Da, to je sve što je napisano.

Dakle, potpuno iste informacije koje smo dobili za posljednja tri ažuriranja. Međutim, ovaj je nedvojbeno krupniji od onih koji su bili prije njega, što dovodi do nekoliko teorija. Tako je jedna od najgore čuvanih tajni u industriji bila najava iz PlayStationa da večeras dolazi potpuno novi State of Play. Izložba će trajati 20 minuta i sadržavat će ažuriranja i najave za PS4 i PS5 igre.

Novo ažuriranje bi moglo biti u pripremi za neku novu aplikaciju, demo ili funkciju koja će pasti na PS5 odmah nakon State of Playa. Možda ima neke veze s ovim novim spajanje PlayStation Now i PS+?

Ponekad je ažuriranje sistemskog softvera za poboljšanje performansi sistema, samo ažuriranje sistemskog softvera za poboljšanje performansi sistema.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar