napisao Nenad Divljakovic -
VIJESTI Zanimljivosti

Na internetu su se pojavile 4 slike iz reboota Silent Hilla i odmah nakon toga su uništene zbog povrede autorskih prava.


Slike su se pojavile na internetu i obrisane. Ovo naravno nije direktna potvrda da su slike autentične, ali sa druge strane što bi se Konami baš tako brzo bavio lažnim slikama. Na jednoj od te 4 slike se nalazi jedna jako neuredna dnevna soba puna smeća i sa kaučom i jednim stolom na sredini. Ukratno rečeno, veoma liči na Silent Hill lokaciju.


Druga slika prikazuje oronulu kuhinju punu smeća, a na 3. se vidi kratki hodnik crvenkaste boje i koji je izlepljen papirima. Što se tiče živog sveta, na kraju hodnika se nalazi neka figura sa čudnom glasom, a na 4. slici je žena kojoj nedostaju delovi kože. Na mestima gde manjka kože se nalaze poruke.


Na jednom snimku ekranu crvenog hodnika se u donjem desnom uglu nalazi napisano 20. oktobra 2020., a potpisuje se Masahiro Ito—umetnički direktor prethodnog Silent Hillsa.


Ubrzo nakon što je korisnik Twittera zvan AestheticGamer to objavio, profil mu je zaključan, a slike obrisane gde se kao razlog navodi prijava vlasnika autorskih prava. Ovo nije čvrst dokaz da nešto postoji, ali je najčvršći koji imamo. Slike možete pogledati ovde.

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar