napisao Adi Zeljković -
Esport

Bosanskohercegovačka kompanija za digital marketing – MonetizeAd, nakon Monad Games-a i njihovog projekta Hexahero, pristupila je osnivanju profesionalne eSports organizacije pod imenom MONAD eSports.

Sa namjerom kreiranja ozbiljnih uspjeha i stvaranja kvalitetnog imena na domaćoj i svjetskoj sceni, MONAD eSports oformio je CS:GO ekipu i potpisao ugovor sa poznatim momcima na našoj eSports sceni, te tim činom osigurao kvalitetan mladi roster koji bi mogao postići tražene rezultate.

4februara u prostorijama MonetizeAd kompanije u Sarajevu održano je potpisivanje ugovora i zvanično predstavljanje novog rostera MONAD eSports-a.

Novi članovi MONAD-a su postali:

Lenji

miksozzz

FIOKA

tobio

svn

okin

Endless. (Trener)

Također, MONAD je prijavljen da ove sezone učestvuje u najpoznatijem bosanskohercegovačkom CS:GO takmičenju BIH LEAGUE Season 5, te se nadamo da će ovi momci pokazati zavidan kvalitet, kako individualno, tako i timski!

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar