Returnal
napisao Luka Blažević -
Playstation VIJESTI

Potpuno novi, potpuno drugačiji PlayStation Plus bi trebao biti službeno predstavljen u junu, donoseći sa sobom niz novih besplatnih igara i pogodnosti na tri odvojena nivoa.

Sony je službeno potvrdio novu PlayStation Plus pretplatu,iako određene pojedinosti tek treba biti potvrđene. Još je jasno, na primjer, koje će klasične PlayStation i PlayStation 2 igre biti dostupne Premium pretplatnicima. Niti znamo koje će AAA igre tačno biti ponuđene onima na Extra nivou.

Za sada, sve što je Sony zaista obećao je da će Extra nivo omogućiti pristup za oko 400 „najboljih PS4 i PS5 igara“, uz obećanje nekih velikih imena.

Srećom, imamo barem neku ideju o tome šta Extra pretplatnici mogu očekivati, i izgleda da se definitivno mogu pripremiti za jednu od najboljih igara 2021. Returnal, kriminalno potcijenjena, proceduralno generirana sci-fi pucačina od developera Housemarque je lako jedna od najboljih ekskluziva za PlayStation 5 do sada. Zato sam tako oduševljen što je već potvrđena kao jedna od prvih besplatnih igara za PlayStation Plus Extra!

Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je Returnal sjajan, ali to je zaista jedna od onih igara koje jednostavno morate igrati da biste sami razumjeli. Nadamo se da će se to upravo dogoditi u junu.

Podijeli sa prijateljima:

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Nema Komentara

Ostavi komentar