napisao Adi Zeljković -
videoigre VIJESTI

Ezio se vraća a da li ćete ga moći igrati?

Ubisoft je još 2020. godine najavio da raddi na Assassin’s Creed VR igri. Od tada o njoj nismo čuli apsolutno ništa, sve do sada kada Tom Henderson donosi nove informacije.

Naime, Tom kaže da se igra zove Assassin’s Creed Nexus i da će biti značajno drugačija od ostatka igara u franšizi. Za početak, omogućit će nam igranje likovima iz prijašnjih igara kao što su Ezio, Connor i Kassandra. Najveća razlika će biti u strukturi igre, koja neće biti otvorenog svijeta.

Assassin’s Creed Nexus trebao bi se igrati iz prvog lica. Mehanike gameplaya obuhvatat će penjanje, skrivanje, krađu, otključavanje brava i borbu mačevima. Naravno, tu je i leap of faith.

Tom se nada da ćemo Assassin’s Creed VR igrati u narednih godinu dana.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar