napisao Luka Blažević -
videoigre VIJESTI

Avada Kedavra galore!

Nakon što je stigao gameplay reveal igre, sve ono što smo se nadali da ćemo dobiti u Hogwarts Legacy je premašeno. Istraživanje velikog svijeta na metli? Skači i leti do mile volje. Velika količina predmeta i predavanja na koje morate ići? Uzimaj ruksak i leti da ne zakasniš (iskreno, nisam siguran koji od vas štrebera je ovo tražio, sram vas bilo)! Svaki dio igre je pokriven, i ono najbolje – sve je vezano za priču i autentično je!

Iako video odlaze u vrlo duboke detalje i prolazi kroz veliki broj gameplay promijena i novih dodataka, jedan detalj je posebno zanimljiv. Pri kraju videa, narator nas upozorava da ne odemo “mračnijim putem” i vidimo da će naš lik moći koristiti zabranjene čarolije poput Avada Kedavra. Upravo to znači da ćemo moći otiči putem zla i mračnih sila! Geneva convention? More like, geneva suggestion!

Što se tiče priče, ona je centrirana oko pobune goblina što će značiti da ćemo se susresti sa određenim brojem zlih čarobnjaka. Biti će zanimljivo vidjeti interakcije našeg lika sa njima, pogotovo ukoliko odemo mračnijim putem. Možda će to značiti da ih nećemo morati poraziti, već ćemo im se pridružiti? Ostalo je još dosta vremena do izlaska igre, stoga vjerujem da ćemo kroz naredne mjesece dobiti još hintova i najava.

Trenutačan datum izlaska Hogwarts: Legacy je predviđen za kraj 2022. godine.

Podijeli sa prijateljima:

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Nema Komentara

Ostavi komentar