PlayStation Plus
napisao Adi Zeljković -
Playstation VIJESTI

Ko je spreman da se vrati u djetinstvo?

Malo više od mjesec dana je ostalo do objavljivanja nove PlayStation Plus i u sklopu Plus Premium pretplate ćemo igrati igre sa prvog PlayStationa. Nije poznato da li će se moći kupiti odvojeno ili samo u sklopu novog pretplatničkog paketa, ali korisnici na Redditu već su uočili prve igre koje bi trebali biti na listi podržanih za PlayStation 4 i PlayStation 5 konzole.

Igre koje su pronađene su:

  • Tekken 2
  • Ridge Racers 2
  • Worms Armageddon
  • Worms World Party
  • Mr Driller

U sklopu PS Plus Premiuma trebalo bi biti oko 340 starijih naslova, ali treba naglasiti da neće sve biti iz ere PlayStation 1 nego će biti i PS2, PS3 i PSP igre.

Koje igre biste vi voljeli da vidite u sklopu ove pretplate?

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar