napisao Adi Zeljković -
Esport VIJESTI

Nakon puno teških, uzbudljivih i zanimljivih mečeva imamo velikog šampiona Doritos Balkan lige!

Uz ovacije, konfete i pobjedničku muziku, glasno izgovaramo njihovo ime – ekipa Bluejays! Dali su sve do sebe, a baš to je bilo potrebno da postanu najbolji CS:GO tim u regiji!

Iako danas slavimo veliki uspeh Bluejays-a, kratko ćemo se osvrnuti i aplaudirati svim timovima koji su se odvažili da se takmiče u Doritos Balkan ligi! Kao zvanični sponzor takmičenja Doritos vam se zahvaljuje,  jer je baš svaki od vas doprinio tome da ova liga bude baš onakva kakvu smo i željeli – jedinstvena i BOLD!

Da su nam važni pobjednici, ali i ostali takmičari govori i nagradni fond od 7.000 eura! Naime, pored novčane nagrade od 3.500 eura koju će osvojiti Bluejays, nagrade također osvajaju i sljedeća 3 tima: Ination, Winx, 4Glory, koji će podijeliti ostatak nagradnog fonda odnosno preostalih 3.500 eura.

Hvala svim učesnicima i vama koji ste pratili Doritos Balkan ligu! Nastavite da pratite Doritos IG stranicu i Discord server da saznate šta vam još Doritos sprema! FOR THE BOLD!

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar