napisao Anes Hrnjic -
VIJESTI Zanimljivosti

Automobil koji se smatra “najbržim automobilom na planeti” ide u Troi.

PUBG: New State programer Krafton Inc. najavio je novo partnerstvo sa evropskim proizvođačem automobila Bugatti Rimac koje će dovesti jedan od najbržih sportskih automobila na svijetu u mobilni battle royal.

Počevši od sljedećeg update-a kasnije ovog mjeseca, igrači će moći pronaći Bugatti Rimac Nivera na ostrvu Troi i odvesti ga na probnu vožnju. Nivera je, prema saopštenju za javnost, potpuno električni automobil sa 1.914 konjskih snaga, 258 milja na sat koji može preći četvrt milje za manje od devet sekundi.

„Izuzetno smo uzbuđeni što možemo najaviti našu prvu saradnju i zaista je čast što imamo Bugatti-Rimac, inovativni i kultni brend automobila, sa nama da započnemo novu godinu,“ Minkyu Park, izvršni producent PUBG: New State, navodi se u zvaničnom saopštenju. “Ovo je za nas značajna saradnja i dodavanje Rimac Nevere u igru ​​će pomoći da se naelektrizira zabava, intenzitet i iskustva igre za naše fanove.”

Vremenski ograničeni sanduk na temu Nevere će takođe biti dodat u prodavnicu u igrici. Rimac sanduk će između ostalih artikala uključivati ​​pet različitih boja za karticu: Nevera plava, barut siva, Prism Glow, Sunburst crvena i Luminous Gold.

Ovo je prvo partnerstvo za novu igru ​​PUBG: New State od njenog lansiranja u novembru. Njena sestrinska igra, PUBG Mobile, nedavno je uključivala partnerstvo sa Arcane: A League of Legends Story, Godzilom protiv Konga i Metro franšizom za događaje u igri. Kreatori igre, Krafton i Tencent Games, nedavno su dobili parnicu od 10 miliona dolara protiv hakerske grupe koja distribuira varalice za igru.

Podijeli sa prijateljima:

Anes Hrnjić 28-29 godina ali ko ih broji. Od malena za sva vremena gejmer iz maglovitog grada (Maglaja). Interesovanja igre, knjige, esport, iii žena (nije me uopšte prislila da napišem ovo xD)

Nema Komentara

Ostavi komentar