napisao Adi Zeljković -
SPECIJALI

Nadamo se da ste propisno pozdravili 2021. godinu, 2022-ta je krenula i obećava neke zanimljive nove igre i hardverske novitete.

Dragi naši čitatelji, gledatelji, komentatori i na kraju krajeva gameri, sretna vam Nova godina! Nadamo se da ste veselo ispratili pomalo tešku i tmurnu 2021. godinu. Gamerska 2021. godina će vjerovatno ponajviše ostati zapamćena po velikom redizajnu našeg portala i po prvoj hiljadi pretplatnika na našem YouTube kanalu ali i po velikim odgodama igara, dominaciji Xboxa i GamePassa i nastavku problema sa manjkom hardvera. Možda se to promijeni tokom 2022. godine?

U svakom slučaju, kroz 2022. godinu radujemo se da vidimo nove naslove koje ste imali priliku da vidite u našem novom videu na YouTube kanalu. Također, predviđanja su da će se situacija sa minerima i coinsima smiriti i da ćemo napokon i mi “obični smrtnici” imati priliku da ugrabimo nove grafičke kartice! Rat između Intela i AMDa se nastavlja a Intel ulazi i na tržište grafičkih te će biti zanimljivo ispratiti tu situaciju. Kroz nekoliko mjeseci ćemo dobiti i novu prenosnu konzolu Steam Deck! Xbox će nastaviti da parira Sonyu te rat između konzola se nastavlja, a sigurno će biti zanimljivo i ispratiti Indie scenu.

U ime svih iz redakcije RespawnBa želim vam veselu 2022. godinu, uz mnogo igara, gadgeta, filmova I TV serija, a mi ćemo nastaviti recenzirati još više i komentarisati na našem YouTube kanalu, vjerovatno i u nekim novim video i tekstualnim formatima koje smo pripremili za vas. Vrijeme je za nove uspjehe!

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar