napisao Nenad Divljakovic -
videoigre VIJESTI

Respawn Entertainment trenutno radi na singleplayer pucačini iz prvog lica sa fokusom na mobilnosti i stilu, prema novom izveštaju. Nažalost, nije u pitanju nastavak Titanfalla.


Izveštaj je došao kao pripratni proizvod najave kreativnog direktora Respawna, Mohameda Alavija, da napušta studio posle 11 godina da nastavi svoju „sledeću avanturu“. On vodi razvoj neke nove singleplayer avanture. Prvi put se o njoj čulo prošle godine na objavljenoj listi poslova. Pošto je napustio kompaniju, sudbina projekta je nepoznata.


No, prema Jeff Grubbu iz kompanije VentureBeat, nema razloga za uzbunu jer se rad na ovom projektu nastavlja bez Alavija. Pored toga nam je dao nekoliko dodatnih detalja o naslovu kao deo svog izveštaja.


Kaže kako ovaj projekat ima AAA ambicije i da će dovesti do toga da da studio ponovo preispita žanr pucačine u prvom licu, a njegovi dizajneri stavljaju poseban fokus na „mobilnost“ i „stil“ kao principe. Nažalost, može proći dosta vremena pre nego što programer bude spreman da otkrije tačno koji će biti njegov najnoviji naslov.

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar