napisao Adi Zeljković -
TEHNOLOGIJA

Sada kada je Galaxy S22 serija na tržištu, Samsung se može fokusirati na pristupačnije uređaje iz Galaxy A porodice.

Samsung će ove sedmice, tačnije u četvrtak 17. marta, održati još jedan događaj Unpacked na kojem će predstaviti nove mobitele iz srednjeg ranga, a koji stižu na tržište ove godine. Za razliku od Galaxy S22 modela i preklopnih Galaxy Z mobitela, članovi Galaxy A porodice će biti pristupačniji.

Koji će tačno uređaji biti predstavljenai, zasad nije poznato. Galaxy S22 porodica je predstavljena u februaru, dok je u januaru stigao nešto pristupačniji Galaxy S21 FE.

Novi Samsungov događaj Unpacked moći će se pratiti putem Samsungove internet stranice i zvaničnog kanala na videoservisu YouTube.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar