napisao Anes Hrnjic -
PC Playstation VIJESTI Xbox

Pre-Order Bundle je otkrio cijenu od 49,99 dolara i omogućava trenutni pristup prve dvije igre zajedno sa Limite Edition Katana skin-a.

Flying Wild Hog je obećao da će najava datuma izlaska “uskoro” za Shadow Warrior 3, ali iznenađenje je možda već pokvareno. Liste Xbox Store-a i PlayStation Store-a su ažurirane s datumom izlaska 1. marta. Pre-orders su sada dostupne iako Steam lista tek treba biti ažurirana.

Pre-Order Bundle košta 49,99 dolara i uključuje Shadow Warrior 1 i 2 zajedno s ograničenim izdanjem Katana Skin za korištenje u trećoj igri. Prednarudžba daje trenutni pristup prve dvije igre, što je lijep način da se prođe vrijeme prije objavljivanja. Iako je naveden kao za igranje na Xbox Series X/S, čini se da nije optimiziran za konzolu (ili PS5, po tom pitanju).

Naravno, vrijeme će pokazati hoće li programeri ili Digital Devolver objaviti namjenske verzije trenutne generacije, pa ostanite sa nama. Shadow Warrior 3 je trenutno u razvoju za PS4, PC i Xbox One. Biće potrebno otprilike osam sati da se završi (ili 500 sati da se završi 60 puta).

Podijeli sa prijateljima:

Anes Hrnjić 28-29 godina ali ko ih broji. Od malena za sva vremena gejmer iz maglovitog grada (Maglaja). Interesovanja igre, knjige, esport, iii žena (nije me uopšte prislila da napišem ovo xD)

Nema Komentara

Ostavi komentar