napisao Anes Hrnjic -
PC VIJESTI Zanimljivosti

Kao da nije dovoljno težak i sam po sebi, da li ste vi uspjeli završiti Sekiro: Shadows Die Twice?

Sekiro: Shadows Die Twice je dovoljno težak sam po sebi, pa zamislite da sebi postavite zadatak da dovršite cijelu igru ​​za samo dva sata. Oh, i ti si cijelo vrijeme vezanih očiju. To je izazov koji je streamer Mitchriz postavio sebi tokom godišnjeg događaja Awesome Games Done Quick prošlog vikenda, a rezultat je jednostavno zapanjujući. Iznad smo ugradili kompletan niz, a konačno vrijeme dolazi za dva sata i 35 sekundi.

Gledajte s nevjericom kako Mitchriz potpuno uništava neke od najtežih šefova u naslovu, a da ne može vidjeti – neki susreti su završeni čak i bez oštećenja. To je zaista impresivan prikaz i vještine i znanja, zahtijevajući od vas da znate kako brzo srušiti neprijatelja i tačnu količinu pritiska na dugme koja je potrebna da se istovremeno otključa nadogradnja u stablu vještina. Sve na šta Mitchriz treba da se osloni je zvuk i sopstveno znanje.

Prema Mitchrizovom YouTube kanalu, streamer je pokušavao ovaj podvig posljednjih pet mjeseci. I dok njegovo vrijeme završetka tokom AGDQ događaja može izgledati nevjerovatno impresivno, on je zapravo uspio još brže obaviti zadatak s povezom na očima. Prije otprilike tri sedmice, Mitchriz je trčao s povezom na očima za 1 sat i 52 minute. Bez poveza na očima, može pobijediti igru ​​za oko 20 minuta.

AGDQ je sada završen za još godinu dana, ali ovo je bio njegov najveći događaj do sada, koji je prikupio 3,416,729 dolara za dobrotvornu organizaciju Prevent Cancer. To je službeno najveći iznos novca koji je događaj ikada prikupio.

Podijeli sa prijateljima:

Anes Hrnjić 28-29 godina ali ko ih broji. Od malena za sva vremena gejmer iz maglovitog grada (Maglaja). Interesovanja igre, knjige, esport, iii žena (nije me uopšte prislila da napišem ovo xD)

Nema Komentara

Ostavi komentar