Steam
napisao Adi Zeljković -
PC VIJESTI

Valve je lansirao najnovije izdanje svog Steam Next Fest-a.

Digitalni događaj koji traje nedjelju dana, koji nudi pristup stotinama demonstracija PC igara sve do 28. februara u 18 sati po našem vremenu.

Pored demonstracija igara, Steam Next Fest će uključiti seriju streamova za programere i dati igračima priliku da razgovaraju sa kreatorima o njihovim igrama u toku. Steam Next Fest je ranije bio poznat kao Steam Game Festival, koji je prvobitno prikazan kao spin-off za The Game Awards u decembru 2019.

Podsjećamo, Valve se sprema da lansira Steam Deck ove nedjelje nakon dvomjesečnog odgađanja izazvanog nestašicom materijala.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar