Dragon Age: Dreadwolf
napisao Luka Blažević -
videoigre VIJESTI Zanimljivosti

Pazite se Dread Wolfa!

BioWare se trudi i marljivo radi na novoj Dragon Age igri. Danas su odlučili da je vrijeme dati nam službeni naslov nove igre: Dragon Age: Dreadwolf.

Fanovi serijala znati će da je Dreadwolf referenca za Solasa. Da ne idemo previše u spoilere, Solas je party member i potencijalni ljubavnik u Dragon Age: Inquisition. BioWare je pustio službeni blog koji pojašnjava detalje i malo dublje ulazi u Solasovu priču.

“Solas, the Dread Wolf. Neki kažu da je stari bog vilenjaka, dok drugi kažu da nije,” piše u blogu. “Drugi kažu da je izdajnik svojeg naroda… ili pak spasitelj koji traži njihov spas pod cijenom vašeg svijeta. Njegovi motivi su nečitljivi i njegove metode su ponekad sumnjive, dodavajući na njegovu reputaciju kao bog varalica.”

BioWare je potvrdio kako novi Dragon Age neće doći ove godine i da je development u punoj pari. Tim obećava više informacija kasnije ove godine.

Podijeli sa prijateljima:

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Nema Komentara

Ostavi komentar