napisao Adi Zeljković -
FILM/TV

Internetom već nekoliko dana kruže glasine o novom filmu u kojem će Dwayne “The Rock” Johnson glumiti a navodno je bila riječ o ekranizaciji jedne od najpopularnijih i najopakijih igara svih vremena!

Po forumima i društvenim mrežama najčešće su spominjani Fortnite, God of War i Gears off War. No, kako stoje stvari, radi se o potpuno drugoj igri. Naime, Giant Freakin Robot će glumiti u Call of Duty filmu! Prema njihovim informacijama, film je već neko vrijeme u pripremi.

Giant Freakin Robot nam nisu otkrili ko im je izvor niti dali neke konkretne detalje o samom filmu. Da li vam je pravi izbor glumca za Call of Duty film?

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar