napisao Adi Zeljković -
videoigre VIJESTI Zanimljivosti

Organizatori Summer Game Festa objavili su nove detalje o programu koji će biti emitiran 9. 6., a sadržavat će najave novih igara i dakako – WORLD PREMIERE tipa.

Kao što već vjerojatno znate, ove godine nema E3 sajma, ali zato imamo alternativni događaj zvan Summer Game Fest, u režiji novinara i influencera Geoffa Keighleya. Isti će biti emitiran 9. 6. u 20h, a doznali smo da će trajati puna dva sata. Keighley je i ove godine okupio 30+ partnera koji će prezentirati svoje igre i platforme, a postava je vrlo slična onoj prošle godine.

Ponovno su tu velika imena kao što su 2K, Activision, Bandai Namco, Capcom, Devolver Digital, Electronic Arts, Epic Games, PlayStation, Sega, Square Enix, Steam, WB Games i Xbox.

Od novih partnera prisutni su Atlus, Bloober Team, Coffee Stain Games, Digital Extremes, Focus Entertainment, Deep Silver, Frost Giant, Skybound Games i Humble Games.

U odnosu na prošlogodišnju postavu izostali su Ubisoft, Amazon Games, Annapurna Interactive,  Blizzard, Riot Games, Saber Interactive, Koch Media, Gearbox, Frontier  i još nekoliko drugih imena. Doduše, lista će se još proširiti do 9. 6. pa možda neki od tih izdavača na kraju bude dio programa.

Kao i obično, na Nintendo i Rockstar ne trebamo računati.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar