napisao Adi Zeljković -
videoigre VIJESTI Zanimljivosti

Summer Game Fest se održava početkom juna i bit će u razumno doba po našem vremenu.

Po svemu sudeći, šesti mjesec će biti prepun evenata u gaming svijetu. Prošle sedmice smo saznali da Xbox i Bethesda održavaju svoj event novih igara 12.06., a sada znamo da Summer Games Fest 2022, u režiji Geoffa Keighleyja, se održava 09.06.

Summer Games Fest će se emitirati u 20 sati po našem vremenu, a od ove godine cijela stvar će se prikazivati u IMAX kinima. Mada sigurno vjerujemo da je bolje iskustvo pratiti event sa Respawn ekipom.

Trenutno nema detalja oko toga šta će biti predstavljeno na Summer Game Festu, ali po svemu sudeći ništa od Xboxa, Sonyja i Nintenda.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar