Trust gaming
napisao Nenad Divljakovic -
TEHNOLOGIJA

Trust opet ima novitete!

TRUST RADEX – UVEK SPREMNI ZA IGRU

Sada su nam predstavili novog Trust Redex miša koji ima ugrađenu punjivu bateriju koja obezbeđuje do 50 sati neprekidnog igranja i izdržljive Kailh mehaničke prekidače koji traju do 80 miliona klikova. Zahvaljujući malom kašnjenju u žičanim i bežičnim režimima, akcije gejmera su brže kao i njihove reakcije. Plus, tu je i LED prekidač za uključivanje/isključivanje koji im omogućava da se isključe kada se gejming sesije igranja završe.

Prema istraživanju GfK-a, bežični gejming miševi sada čine polovinu ukupne prodaje miševa za igranje. Ovo je trend koji sve više raste, jer sve veći broj gejmera koristi miševe za igranje i za rad. Redex ima ugrađenu punjivu bateriju i – zbog male latencije u žičanim i bežičnim režimima – savršen je za duge sesije igranja ali i dane kada radite. Podesivi – i veoma precizan – optički senzor nudi osetljivost do 10.000 DPI, dok 6 programabilnih tastera omogućavaju korisnicima da prilagode ovog miša svom stilu igre. Uključeni softver takođe omogućava korisnicima da podese makro podešavanja i RGB osvetljenje određenim profilima.

Ključne karakteristike:

 • Odabir brzine: 200-10.000 DPI
 • Bežična veza sa malim kašnjenjem: Igrajte bežično ili žično
 • Ugrađena punjiva baterija za do 50 sati neprekidnog rada
 • Prilagodljivo RGB osvetljenje, da odgovara vašem raspoloženju
 • Izdržljiva Kailh mehanika prekidača: do 80 miliona klikova
 • 6 programa

TRUST PREDSTAVLJA NOVE THIAN LAGANE, BEŽIČNE I EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE SLUŠALICE

Lagane, bežične, multiplatformske, punjive i spremne za duge sesije igranja. Sa ovim karakteristikama, to je već odličan proizvod, zar ne? Dodajte tome da su delimično napravljene od recikliranih materijala i imate pun pregled onoga što Trust nudi današnjim igračima.

Thian je dizajniran sa osnovnom idejom o udobnosti na umu, i imaju jastučiće za uši od kože za zvučnu izolaciju i mrežasti gornji sloj za prozračnost. I sa samo 197 g, Thian su neverovatno lagane. Pored toga, njihova integrisana punjiva baterija podržava do 13 sati neprekidnog igranja.

Ključne karakteristike

 • Bogat zvuk kroz drajvere od 40 mm
 • Ekološki dizajn; napravljen od recikliranih materijala
 • Lagane za sate udobnog igranja
 • Jastučići za uši od mrežaste/umetne gume – najbolje od oba sveta
 • 13 sati neprekidnog igranja sa integrisanom punjivom baterijom
 • Pogodne za PC/laptop, PS4 i PS5 uz sklopivi mikrofon i kontrolu jačine zvuka na uhu sa dugmetom za utišavanje mikrofona
 • Bežične sa brzom vezom od 5,8 GHz; USB dongle je uključen. Mogu se koristiti i sa priloženim audio kablom od 1,2 m

Trust Clevergreen

Trust je posvećen tome da postane održiviji i da proizvodi održivije proizvode. Ovi proizvodi dobijaju oznaku Trust’s Clevergreen.

Thian je Clevergreen proizvod i napravljen je od održivog materijala koji sadrži 85% reciklirane plastike, sertifikovan od strane SCS-a. Ima pakovanje bez plastike – spoljna kutija, unutrašnji tampon i vešalica su napravljeni od kartona koji se lako reciklira, bez upotrebe plastike ili pene. Karton za pakovanje je napravljen od recikliranih i odgovorno dobijenih FSC sertifikovanih drvenih vlakana. Minimizirana veličina pakovanja je dizajnirana da uštedi materijale i smanji emisije izduvnih gasova transportom. A punjiva baterija eliminiše potrebu za baterijama za jednokratnu upotrebu.

Možda ćete primetiti promenu u logotipu i pakovanju kompanije Trust za Thian. To je zato što Trust trenutno prelazi na osveženi i moderniji identitet. „Mi smo i dalje brend kome verujete. Upravo smo pronašli način da unapredimo sebe i naše proizvode, što će se odraziti našim novim logotipom i pakovanjem.” – portparol Trust International BV

Podijeli sa prijateljima:

Nema Komentara

Ostavi komentar