Prijavi se

Registruj se

2022. GODINA ĆE BITI NAJVEĆA ZA SEA OF THIEVES DO SADA

Kompaniji Rare i njihovom najpopularnijem naslovu Sea of Thieves sprema se najveća godina do sada, te nam ovog tjedna stiže posebni preview event.

Sea of Thieves je imao jednu vrstu lošijeg launcha, no od tada do sada uživa solidnu bazu igrača. Jedan od razloga zašto je igra uspjela jest Rare-ova konstanta podrška igri te njihov neprestani trud na naslovu. Sada su poručili da spremaju ‘najveću godinu ikad’ za Sea of Thieves.

Rare će dignuti zavjese za svoje planove 27.01.2022. godine u 13:00 GMT. Sea of Thieves 2022 preview event će imati različita “iznenađenja” za fanove i pokazati će što nas sve čeka u narednoj godini.

Preview event će se vrlo vjerojatno fokusirati na nove stvari koje možemo očekivati u igri, te manje na balansiranja već postojećih featura. Jedna od važnijih stvari koju je Rare nedavno napravio jest smanjeni broj brodova po serveru. Trenutno Sea of Thieves ima maksimum od 5 brodova po serveru, te do maksimalno 16 igrača.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.