Prijavi se

Registruj se

A Plague Tale: Requiem dobio datum izlaska i 10-minutnu snimku gameplaya

Objavljen je novi prikaz nadolazeće igre A Plague Tale: Requiem te je potvrđeno kako ćemo jee igrati ove jeseni.

A Plague Tale: Requiem izaći će 18. 10. 2022. Igra će biti next-gen ekskluziva te će se pojaviti samo na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S platformama. Igrači na PC-ju dobit će najljepšu verziju s podrškom za raytracing, a podržana će biti i Nvidijina DLSS tehnologija.

Uz datum izlaska dobili smo 10-minutnu snimku gameplaya koja prikazuje neke novitete u nastavku. Amicia sada tako ima mogućnost “šestog čula” kojim locira neprijatelje, a naučila je koristiti i samostrel. Po uzoru na The Last of Us, egzekucije samih neprijatelja također su brutalnije nego prije, a mape su prostranije. Dakako, tu su i štakori, a ovoga puta Hugo koristi svoju posebnu moć, koja ne dolazi bez cijene.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.